Varm Fastighet AB
Följ oss på Facebook
Om Varm Fastighet AB

Vårt mål är att utnyttja våra kunskaper för att hjälpa kunder till den optimala energilösningen. Vi har valt att främst arbeta med Nibes villavärmeprodukter eftersom vi anser att det ger våra kunder en användarvänlig kvalitetsprodukt som går att lita på. Vi har valt att samarbeta med ett mycket erfaret installationsteam när vi gör våra installationer. Företaget har över 30 år i branschen och har en gedigen kunskap om energiteknik och månar om att installationerna håller hög teknisk klass.

Vi har alla försäkringar och är själva utbildade i både el och VVS, har genomfört Heta Arbeten och Säker Vatten-utbildningar. Vi vill att ni ska känna er trygga med oss!

Varm fastighet bildades 2013 av Henrik och Michaela Sköld. Även om företaget är nystartat har vi lång erfarenhet av både installation och service av värmepumpar och energisystem. Michaela har arbetat med fastighetsförvaltning sedan 2003 och Henrik kommer från en bakgrund som elektriker och värmepumpstekniker, vilket han arbetat med sedan 1997.

Har du frågor till oss? Tveka inte – hör av dig! Vi svarar gärna på frågor och självklart lämnar vi offerter och energisparkalkyler utan kostnad!